Close

Tempelgrupp för kvinnor, hösten 2014

maria-och-candra mKvinnor som är intresserade av att utforska systerskap och andlighet, och som vill mötas regelbundet, välkomna till denna Tempelgrupp! Vi startar söndagen den 14 september. 

Totalt sex tillfällen, varannan söndag, mellan 16.00 och 18.30, på Mamita, Vikingagatan 29. (Sista tillfället blir den 23 november.)

Maria Vikman och Candra Karlholm kommer att guida gruppen i meditation, kommunikationsövningar, dans, avslappning och massage / respektfull beröring. De har lett kvinnocirklar i flera år, både tillsammans och var och en för sig, och har bl.a. gått Awakening Womens kvinnogruppledarutbildning.

”Vi tycker om att skapa och vara i ’kvinnorum’ med en trygg och tillåtande atmosfär, där vi vilar i insikten om att allt förändras och ingenting behöver fixas för att vara fullständigt. Tillsammans landar vi i närvaro, i kroppen, i nuet. Sedan tränar vi på att behålla den inre förankringen, och utforskar hur vi kan stödja oss själva och varandra på den resan. Strukturen för träffarna är snarlik, men innehållet varieras beroende på gruppens längtan, behov och intresse. Undrar du något, tveka inte att höra av dig och fråga!”

Priset är 1750 kr; gruppen sluts från första tillfället.

Begränsat antal platser!

Mejla anmälan eller frågor till: candra@spreadtheword.nu.

Välkommen!

Exempel på vad tidigare deltagare tyckte:

”Tempelkvällarna har gett mig mer sanning, mindre bullshit, styrkan att stråla och att möta både mig själv och andra, män lika väl som kvinnor.
Jag önskar varje kvinna sin egna kraft, självtillit, självkärlek, tillgång sin sanning! Jag önskar att varje kvinna deltog i någon form av kvinnoforum… Och jag vill varmt rekommendera Maria och Candras tempelträffar. Jag har hittat hem till mitt tempel. Tack tack tack!” ANNA

 

”Jag har uppskattat att ha blivit mött och sedd som hel människa, både av andra och av mig själv. Dansen och beröringen som hjälper mig att hitta tillbaka in i min kropp och att älska mig själv. Jag rekommenderar absolut andra kvinnor att vara med. Templet är en ovanlig plats: En plats där jag få ta fullständigt ansvar för mig själv och inte för någon annan. Där får jag utforska och visa mig själv med fullständigt stöd från andra kvinnor, där får jag vara hel mig själv utan att någon försöker hjälpa eller laga mig.” YLVA, 26 år

Om du är intresserad av Tempelgruppen för kvinnor rekommenderar vi också Tempeleventen med Chameli Ardagh, grundare av Awakening Women.

3 Comments on “Tempelgrupp för kvinnor, hösten 2014

Ingela Norlin
oktober 19, 2014 at 4:53 e m

Är intresserad av att delta i kommande grupp. Mvh ingela

Svara
Candra Karlholm
oktober 20, 2014 at 9:41 f m

Vad roligt, Ingela! Jag lägger till dig till utskickslistan så får du info om när det blir en ny grupp. Välkommen!

Svara
Candra Karlholm
december 31, 2014 at 12:38 f m

Ingela, nu finns info om den nya gruppen upplagd här på hemsidan! Varmt välkommen.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.