Close

Tempelevents för kvinnor med Chameli Ardagh

Chameli-blog6 – 7 sept 2014: Vi är glada att presentera två events med Chameli Ardagh i Stockholm i september. Utöver dessa kommer hon även att ge en helgworkshop i Göteborg den 12 – 14 september.

”Det handlar om att vakna upp ur illusionen om att vi är skilda åt och istället verkar för att gagna varandra och ställa upp på alla de sätt vi kan.” Så säger Chameli Ardagh om sitt arbete med Awakening Women, ett globalt nätverk för feminint andligt utövande och uppvaknande. Chameli erbjuder både onlinekurser – som kan locka så mycket som 800 deltagande kvinnor från hela världen – och live event och kurser på olika platser i världen.

Läs gärna mer i Monica Katarina Frisks artikel om Chameli i Free.

Se ett videoklipp med Chameli:

 

Awakening Women om sig själva: ”We are Yoginis, feminine spiritual practitioners. Rooted in an ancient lineage we practice embodied spirituality in the midst of our lives as modern women.

We practice the feminine way, an all inclusive in-the-body spirituality, beyond dusty dogmas and far fetched goals of the future. Spiritual awakening, instead of  being a peak experience you once had, or a concept you read about and compare yourself with, becomes a lived and embodied realization of freedom and love uniquely experienced and expressed through each woman.” 

5 SEPTEMBER: TEMPELKVÄLL FÖR KVINNOR 

LaksmhiFredag 5 september kl. 18.30 – 21.30 på Urban Om, Vallingatan 20 – 22, Stockholm.

Pris: 350 kr.

OBS! Förmånligt kombinationspris för både fredag och lördag: 1 400 kr.

Boka din plats genom att mejla: candra@spreadtheword.nu så återkommer vi med information!

Tema Lakshmi ~ överflödets, skönhetens och välståndets gudinna.Sri Lakshmi är den som upplöser varje tanke på separation mellan andlighet och vårt så kallade vardagsliv. Hon visar oss hur vi kan leva vårt andliga uppvaknandes överflöd också praktiskt, genom kroppen.  Hon tränger igenom våra begränsande idéer och de omedvetna mönster som gör att vi väljer brist istället för överflöd, och låter oss upptäcka hur vi på vårt eget unika sätt kan bidra i skönhet i världen. 

Den här kvällen kommer vi att ägna oss åt övningar och upplevelser för att träna på att få kontakt med Lakshmi-vibrationen i våra kroppar. Chameli guidar oss genom mytologi och historier, meditation och rörelse, för att integrera våra erfarenheter och insikter – allt för att öppna upp oss själva och våra liv för de kvalitéer som Lakshmi står för, och i större grad förkroppsliga dem.

6 SEPTEMBER: TEMPELDAG FÖR KVINNOR
chameli event 1

Lördag 6 september kl. 10.00 – 18.00 på Urban Om, Vallingatan 20 – 22, Stockholm.

Pris: 1 200 kr.

OBS! Förmånligt kombinationspris för både fredag och lördag: 1 400 kr. 

Boka din plats genom att mejla: candra@spreadtheword.nu så återkommer vi med information!

Tema: Shakti Dharma  ~  the unique vibration of you!

När du utvecklas och håller på att bli en större version av dig själv kommer du att bli utmanad. Förvirring, rädsla, oklarhet, otålighet och ovärdighet testar hur starkt ditt åtagande är. 

Shakti, den feminina kreativa kraften, dansar i din längtan och hon kan vägleda dig rätt i prövningarna. Den här dagen kommer att bjuda på upplevelser då du  och de andra kvinnorna i cirkeln guidas av Chameli, skapare av Awakening Women – ett av de mest livfulla internationella nätverken av medvetna kvinnor i världen – för att få kontakt med ditt djupaste åtagande och för att kunna leva det fullt ut.

Du kommer att få utforska, väcka, uttrycka och fira ditt eget unika dharma, (ditt väsen, ditt unika varande) genom feminina andliga övningar, gudinnemytologi, undervisning, frågor och guidade meditationer.

 

Eventen hålls på engelska.

Läs mer på Awakening Womens hemsida. För att få mer information om just de här Tempeleventen kan du klicka på rubriken för respektive event.

Om du undrar över något, välkommen att kontakta Candra!

Om du är intresserad av att delta i en Tempelgrupp som möts regelbundet sex gånger under hösten, i Stockholm, läs här.

4 Comments on “Tempelevents för kvinnor med Chameli Ardagh

Ursula Sjölund
juni 1, 2014 at 10:26 e m

Anmäler mig till tempeldagen i Stockholm 5/9!

Svara
Candra Karlholm
juni 2, 2014 at 3:38 e m

Hej Ursula!

Toppen, du är så välkommen! Jag mejlar dig lite info inom en vecka.
För tydlighets skull: den 5/7 är en Tempelkväll. Dagen efter är en endagsworkshop. Men jag utgår från att du menar den 5:e.

Vi hörs!

Svara
anne k
augusti 3, 2014 at 11:21 e m

jag kommer 5 sep . anne k

Svara
Candra Karlholm
augusti 5, 2014 at 10:23 e m

Varmt välkommen! Jag mejlar dig anmälningsinfo. Allt gott, Candra

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.