Close

Sagt om Tempelgruppen för kvinnor

Vi tar nu emot anmälningar till vårterminens Tempelgrupp.

Exempel på vad tidigare deltagare tyckte:

mulle eva cf”Jag har uppskattat att ha blivit mött och sedd som hel människa, både av andra och av mig själv. Dansen och beröringen som hjälper mig att hitta tillbaka in i min kropp och att älska mig själv. Jag rekommenderar absolut andra kvinnor att vara med. Templet är en ovanlig plats: En plats där jag få ta fullständigt ansvar för mig själv och inte för någon annan. Där får jag utforska och visa mig själv med fullständigt stöd från andra kvinnor, där får jag vara hel mig själv utan att någon försöker hjälpa eller laga mig.” YLVA
DSC_0438”Tempelkvällarna har gett mig mer sanning, mindre bullshit, styrkan att stråla och att möta både mig själv och andra, män lika väl som kvinnor.
Jag önskar varje kvinna sin egna kraft, självtillit, självkärlek, tillgång sin sanning! Jag önskar att varje kvinna deltog i någon form av kvinnoforum… Och jag vill varmt rekommendera Maria och Candras tempelträffar. Jag har hittat hem till mitt tempel. Tack tack tack!” ANNA
Välkomna, alla systrar, till vårens Tempelgrupp för kvinnor! 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.