Close

För kvinnor, VT 2015

Välkommen att andas ut, landa mjukt i kroppen, i nuet, och märka vad som är, just nu. Välkommen till en stund då du får vända ditt fokus inåt och stöd att behålla din  inre förankring. Välkommen till en cirkel av systrar.

Välkommen till ett sammanhang där du som kvinna kan få utforska och integrera olika aspekter av feminint varande. Där du kan vila – i dig själva och i gemenskapen – och där du kan få släppa loss, hitta glädje, glöd och autentisk kraft. Maria Vikman och Candra Karlholm leder den här gruppen för kvinnor som vill stärka kontakten med den egna inre världen likaväl som systerskapet med andra kvinnor.

”Här får vi tillfälle och utrymme att landa i kroppen, i nuet, och märka vad som är. Vi får möjlighet att utforska nya förhållningssätt till känslor och relaterande, och vi tränar oss på att vara i livets flöde utan att tappa vår inre förankring. Höstterminens grupp var mycket uppskattad, och nu ser vi fram emot att starta en ny cirkel i det nya året!” Maria och Candra.

Läs exempel på vad tidigare deltagare tyckte här.

Strukturen för träffarna är snarlik, men innehållet varieras beroende på gruppens intresse och behov. Återkommande inslag är rörelse / dans, meditation, kommunikationsövningar, avslappning och massage / respektfull beröring.

maria-och-candra

Maria och Candra har lett kvinnocirklar i flera år, både tillsammans och var och en för sig, och har bland annat gått Awakening Womens kvinnogruppledarutbildning. De tycker mycket om att skapa och vara i ‘kvinnorum’ med en trygg och tillåtande atmosfär, där man vilar i insikten om att allt förändras och ingenting behöver fixas för att vara fullständigt.

 

Plats: Mamita, Vikingagatan 29, Stockholm.

…och:

  • Tempelgrupp vårterminen 2015: åtta söndagar kl. 16.00 – 18.30. Föranmälan krävs – går bra via formulär nedan! Man betalar ett belopp för samtliga kvällar.

Datum: 15/2, 22/2, 15/3, 29/3, 5/4, 19/4, 3/5 och 10/5.
Pris: 2 750 kr.
Plats: Mamita, Vikingagatan 29, Stockholm.

Ibland arrangerar Maria och Candra också heldagsworkshops, som då är öppna för alla kvinnor i mån av plats.

Varmt välkomna med era frågor / anmälningar, alla kvinnor!

 

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Intresseanmälan – till vad? (Specificera.)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.