Close

Vägledda meditationer

Vi är glada att kunna erbjuda vägledda meditationer som du kan lyssna på när du vill, var du vill! Oavsett tidigare erfarenhet av meditation kan det vara värdefullt att ha guidning att följa när man vill ta en stund för fördjupning och inre utforskande. Det hjälper en att hålla fokus – och varje ny guide kan visa en nya aspekter av den inre världen!

mikael2Spread the Words egen Mikael Karlholm har spelat in en guidad meditation som heter ”Följ din inre visdom”. Den gick direkt upp på Storytels topplista när den kom ut. Såhär säger en lyssnare: ”/…/Vilken resa, vilken harmoni i samspel och vibrationer. Perfekt meditationsröst och så proffsig uppläsning. Underbart Mikael!”


Candra wh cr2

Spread the Words Candra Karlholm har bland annat gett ut nio vägledda meditationer, en för varje attityd i mindfulness: acceptans, icke-dömande, tillit, tålamod, nyfikenhet, tacksamhet, generositet, icke-strävan och att släppa taget. Att praktisera de nio attityderna handlar om att lägga fokus på något som redan finns i oss och lära känna det, igen och igen. Att träda in där och möta livet därifrån. Det kan vi varmt rekommendera!

Många har uttryckt uppskattning för Candras röst och för att hon guidar lyssnarens egna utforskande på ett skönt och tydligt sätt.

Du hittar alla meditationer här!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.