fbpx
Close

Vägledda meditationer

Vi är glada att i samarbete med förlaget Numberoneyou kunna erbjuda vägledda meditationer som du kan ladda ner och lyssna på när du vill, var du vill! Oavsett tidigare erfarenhet av meditation kan det vara värdefullt att ha guidning att följa när man vill ta en stund för fördjupning och inre utforskande. Det hjälper en att hålla fokus – och varje ny guide kan visa en nya aspekter av den inre världen!

OBS! Du kan prova Storytel och Mofibo gratis 14 dagar!

Om du redan är användare hos dem lyssnar du obegränsat på alla meditationerna nedan. De finns också på BokusAdlibris och CDON

 

mikael2Spread the Words egen Mikael Karlholm har spelat in en guidad meditation som heter ”Följ din inre visdom”. Den gick direkt upp på Storytels topplista när den kom ut. Såhär säger en lyssnare: ”/…/Vilken resa, vilken harmoni i samspel och vibrationer. Perfekt meditationsröst och så proffsig uppläsning. Underbart Mikael!”

Meditationen på Storytel och Bokus.


annalena

Annalena Mellblom är en katalysator för personlig förändring och leder människor till framgång och rikedom i livet.  Hon är dessutom superproffs i online-meditationsbranschen med en stor publik som använder hennes vägledda självhypnos, mentala träning och meditationer för att skapa finansiellt överflöd, god nattsömn och bra självkänsla, m.m. Man hittar alltid flera av Annalenas meditationer på Storytels topplista.

Se alla Annalenas titlar på Storytel och Bokus.


Candra wh cr2

Spread the Words Candra Karlholm har gett ut nio vägledda meditationer, en för varje attityd i mindfulness: acceptans, icke-dömande, tillit, tålamod, nyfikenhet, tacksamhet, generositet, icke-strävan och att släppa taget. Att praktisera de nio attityderna handlar om att lägga fokus på något som redan finns i oss och lära känna det, igen och igen. Att träda in där och möta livet därifrån. Det kan vi varmt rekommendera!

Många har uttryckt uppskattning för Candras röst och för att hon guidar lyssnarens egna utforskande på ett skönt och tydligt sätt.

Meditationerna på Storytel och Bokus. Läs mer här.


björn-i-stol-282x300Björn Natthiko Lindeblad var buddhistmunk i den thailändska skogstraditionen i 16 år, i både öst och väst. Hans ”Sommar” i P1 2012 var ett av det årets mest hyllade sommarprogram. Björns liv som munk upphörde 2008, då han återvände till Sverige, och ett liv i byxor. Nu verkar han som en av våra mest uppskattade talare, och meditationslärare.

Nu kan du meditera med Björn hemifrån, när du vill! Storytel och Bokus.


kajsa-759x500

Kajsa Ingemarsson är en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare med böcker som Små citroner gula och Lyckans hjul. 2013 bytte hon inriktning på sitt skrivande, och 2015 avslutade hon sin banbrytande trilogi om människans dolda potential; Den magiska gnistan, Modern mystik och Hjärtats väg, den senare skriven tillsammans med Jörgen Tranberg.

Genom sina böcker, föreläsningar, resor och workshops stärker Kajsa vår tillit till den visdom som finns inom var och en av oss och visar oss hur vi kan lära oss att använda den för att få konkret vägledning i våra liv. Hon inspirerar till personlig utveckling långt från dagens ytliga quickfix-lösningar, och böckerna och meditationerna är för den som söker näring för själen, som vill finna sig själv på riktigt och som längtar efter att ta sitt skapande till nya nivåer.

Kajsas meditationer på Storytel och Bokus.


jörgenJörgen Tranberg är komplementärmedicinsk terapeut som arbetar med kraniosakral osteopati. Han är en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa. Han har en Naturopathic Doctor (N.D.)-examen från USA och har varit verksam som komplementärmedicinsk terapeut i 30 år. Han har även fördjupat sig i den buddhistiska läran och i de kvantfysiska lagarna.

Jörgen har förmågan att förena modern vetenskap med tidlös visdom och göra kunskapen tillgänglig för många, vilket uppskattas av en stor publik.

Jörgens meditationer, framtagna för att främja god hälsa och helande, hittar du här på Storytel och Bokus.


Fler meditationer kommer! Recensera och betygsätt gärna på köpstället – och hör av dig till oss och berätta vad du tyckte!

Spread the Word

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Få våra nyheter och en ny sång av Deva Premal & Miten!

 

 

 

Get our news and a free download of a new song by Deva Premal & Miten!

 

Join our mailing list to receive the latest news and offers from our team. (Available in both Swedish and English each time.)

Thank you! You have successfully subscribed. Tack! Nu är du med på listan.