Close

Tack för en fantastisk retreat!

Visionworks_2015_small-59Kära vänner,

Vilken höst vi har! Det har varit en intensiv tid för Candra och mig. Som ni kanske vet anordnade vi, med danska och norska samarbetspartners, en retreat med Eckhart Tolle och Kim Eng i Oslofjord i september. Det blev fem magiska dagar i kärlekens närvaro. Jag känner mig fortfarande så berörd vid tanken. Vilken kraft,vilken resurs vi alla är, när vi förenas i önskan att vara närvarande i oss själva! Vi var 650 vänner från cirka 50 länder och alla världsdelar på vår magiska jord som deltog i retreaten. Det var magi från första ögonblick till sista.

ECKHART TOLLE retreat in Stokke, Norway, 2015.PHOTO: Mimsy Møller

ECKHART TOLLE retreat in Stokke, Norway, 2015. PHOTO: Mimsy Møller

Vi hade ett helt fantastiskt team på plats som såg till att alla, från Eckhart och Kim, deltagarna och hotellpersonalen, till busschaufförer och ljudteknikerna, blev bemötta och omhändertagna på bästa sätt. När vi ordnar event vill vi att allt och alla ska vara inkluderade, och att det ska finnas omsorg och värme ända in i de små detaljerna. Det är självklart en utmaning varje gång, och det kan alltid göras bättre, men det är också det mest tillfredsställande som finns när allt sker i lugn, omtanke och medvetenhet – så att de viktiga budskapen som förmedlas kan tas emot på ett djupt och äkta sätt. Det är så vi skapar förändring!

Eckhart och Kim guidade oss på ett otroligt vackert sätt genom dessa dagar. Vi älskade att denna gång få ta del av det Kim Eng förmedlar! Hon kombinerar fysiska övningar med närvaro på ett mycket fint sätt. Eckhart var på sitt bästa humör; den mannen har så mycket humor! Goda skratt blandades med den djupaste stillhet…
Salen som vi var i kan rymma 6000 personer, och är en av de vackraste vi någonsin ordnat något i. Utanför omgavs vi av den norska naturen med fjorden och den klara luften… Några av kvällarna samlades vi i tystnad kring en stor eld på stranden. Hur blir det bättre än så?
Candra&Mikael_AR_0055

Foto: Anders Rosenberg

Vår upplevelse att vi gjorde detta för alla varelser överallt. Att vi är och var ett stort kärlekens kraftverk. Mer sånt, tack!

I tacksamhet och ödmjukhet,
Mikael

3 Comments on “Tack för en fantastisk retreat!

Sara
oktober 23, 2015 at 9:19 e m

Du tar verkligen hand om alla detaljer så fall fint Mikael!Så inspirerande att se! Kram

Svara
Marika Brolin
november 3, 2015 at 9:37 f m

Tacksam för info via mail

Svara
Candra Karlholm
november 25, 2015 at 11:47 f m

Tack Marika! Man kan anmäla sig till nyhetsbrev längst ner på sidan, i det gråa fältet.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.