Close

Upplev den transformativa kraften i systemiska konstellationer med Svagito

Svagito Liebermeister Stockholm 2022

Vi är glada att kunna erbjuda två separata workshops i systemiskt konstellationsarbete (familjekonstellationer) med Svagito Liebermeister, som en mycket uppskattad lärare och expert inom detta område. Han gästar Stockholm i februari 2022 och ger en helgkurs med konstellationsarbete och meditation, öppen för alla, den 11 – 13 februari på Birkagården, se nedan. NYTT: Det går också att delta i kursen LIVE online hemifrån! Inspelning ingår för alla deltagare i 60 dagar.

Svagito ger också en heldagsworkshop med organisationskonstellationer på Björnbacka Retreat Center den 15 februari! För att veta mer om denna kurs, Principles of Leadership and Success, besök Björnbackas sida här!

Konstellationsworkshop: From Unconscious to Conscious Love, 11 – 13 februari

Välkommen till en helgkurs med meditation och konstellationsarbete med Svagito. Här är deltagarna är välkomna att ta upp en fråga eller ett problem som är angeläget för dem just nu i livet, t.ex. i fråga om viktiga relationer, arbete, hälsa, pengar eller ens kreativitet och riktning i livet. Med hjälp av en konstellationsuppställning och Svagitos vägledning kan man nå djupa insikter och transformation.

Konstellationen är ett dynamiskt porträtt av ett system, lite som ett rollspel, där andra deltagare väljs ut som representanter för viktiga personer eller aspekter i systemet som undersöks. Genom att observera dynamiken representanterna emellan kan man förstå roten till problemet – och se vilka viktiga steg som går att ta för att läka, växa och släppa taget.

Grunden för arbetet är insikten om att vi människor inte är enskilda öar, utan en del av större system, t.ex. en familj. Konstellationsarbetet visar att det finns en slags lagar som vi är till stor del omedvetna om, men som behöver respekteras för att medlemmarna i ett system ska känna avslappning, kärlek och tillhörighet. Vi är bundna till varandra genom anknytning – en slags grundläggande men omedveten kärlek. Konstellationsuppställning är en metod för att växa i medvetenhet och kärlek, och få konkreta insikter om vad det innebär i just våra liv.

Klicka här för att läsa en utförligare kursbeskriving på engelska på Svagitos sida.

Ett unikt tillfälle! Du kan även delta online!

Svagito håller vanligtvis inte sådana här kortare workshops numer, utan fokuserar på att hålla längre utbildningar, så det här är ett ypperligt tillfälle att få ta del av hans expertis utan att behöva göra en större investering av tid och pengar! En mindre del av kursen kommer att ledas av Candra, som utbildat sig med Svagito sedan 2015 och assisterat honom många gånger.

Plats: Birkagården, Karlbergsv. 86 B, Stockholm.

Schema:

Fredag 11 februari:

17.20 – 18.00 ankomst och incheckning

18.00 – 22.00 kurs med Svagito

Lördag 12 februari och söndag 13 februari:

Hemma: Dynamic meditation och frukost

10.00 – 13.30 kurs med Svagito (10.00 – 12.30 med Candra och 12.30 – 13.30 med Svagito på söndagen.)

13.30 – 15.00 lunch

15.00 – 18.00 kurs med Svagito

18.10 – 19.30 Kundalini meditation

Pris: 4400 kr inkl. moms. Kursen är inte på en kursgård utan i Vasastan i Stockholm. Mat och logi ingår inte, endast fika. Det finns caféer och restauranger på promenadavstånd, och även tillgång till kyl och spis där kursen äger rum.

Anmälan är bindande och antalet platser begränsat. Din bokning bekräftas och din plats reserveras när du betalar kursavgiften. Du får bara delta om du är fullt frisk och har testat negativt på antigentest. (Om du blir sjuk får du din kursavgift, minus 300 kr i bokningsavgift, tillbaka.)

Beträffande Corona:

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Alla deltagare ska göra antigentest innan kursstart, både ett tre dagar innan kursen och ett vid kursstart. Vi är noga med hygien, handsprit och munskydd finns att tillgå och vi respekterar om någon vill hålla avstånd och t.ex. inte vara representant i konstellationer. Har du frågor, hör av dig!

Anmäl dig genom mejl till: candra@spreadtheword.nu.

Läs mer om onlinekursen här!

2 Comments on “Upplev den transformativa kraften i systemiska konstellationer med Svagito

Lotta
januari 23, 2022 at 1:04 f m

Hej. Hur anmäler jag mig till workshopen?
Vinkar, Lotta

Svara
Candra Karlholm
januari 23, 2022 at 1:32 f m

Hej Lotta!
Man anmäler sig genom mejl till candra@spreadtheword.nu – men jag kontaktar dig.
Allt gott,
Candra

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.