Close

Sisterhood 2.0, uppgradera systerskapet 2015

Sisterhood 2.0 – var med och uppgradera, och upplev, systerskapet kvinnor emellan!          Foto: www.bibbiefriman.com

Foto: www.bibbiefriman.com

HT 2015:

Vi brinner för att stärka systerskapet mellan kvinnor och bjuder därför in till en gemenskap där vi praktiserar att möta oss själva och varandra med acceptans, respekt och kärlek. Dit vi kommer, igen och igen, för att vila, mjukna och hämta kraft och inspiration för vårt dagliga liv och alla våra relationer.

Sisterhood 2.0 har träffar varannan vecka under hösten för att samla kvinnor som är intresserade av att utforska och praktisera vad detta kan innebära för var och en – tillsammans. Vi använder bl.a. aktivt lyssnande, meditation, kroppen, rösten, musik och rörelse för att stärka såväl kontakten inåt som den oss emellan.

En mycket stor del av arbetet som vi gör var och en för sig och ändå tillsammans, handlar om att träna på att vara med känslor och med det som är, som det är, och behålla den inre förankringen och den medvetna närvaron. Att hitta sätt att praktisera detta i vardagen, och att få stöd i att samlas återkommande med andra systrar som också vill leva så, som också vill utforska och fördjupa.

Vår värdegrund sammanfattas i Awakening Womens Global Sisterhood Manifesto, som sammanställdes för att det är lättare att förändra negativa beteenden om man vet vad man ska göra istället.

Vi samlas sju söndagar jämna veckor, kl. 16.00 – 18.30, på Mamita, Vikingagatan 29 i Stockholm. Datum: 6/9, 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11 och 29/11. Kursavgift: 2 750 kr, betalas i samband med anmälan, som görs till Maria: mariavikmansweden@gmail.com, tel. 0701-82 33 44.

maria-och-candra mVi som är kursledare och initiativtagare heter Maria Vikman och Candra Karlholm. Det här är femte året som vi leder grupper för kvinnor i Stockholm tillsammans. Vi är utbildade och inspirerade av Awakening Women och dess grundare Chameli Ardagh, men vi har också mångårig erfarenhet från andra sammanhang där självinsikt, utveckling, kommunikation och medvetenhet är fokus.

– Längtar du efter att landa djupare i dig själv och efter att kunna bibehålla den inre kontakten också i samvaro med andra?

– Vill du uppleva stödjande och positivt relaterande kvinnor emellan, där man får utrymme att vara sig själv?

– Vill du vara med och skapa en oas för kvinnor att komma till för att andas, mjukna och hämta ny kraft?

– Välkommen till Sisterhood 2.0!

hug

 

 

Foton överst och underst: Bibbiefriman.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.