Close

Show up for you, as you!

Söndagen den 1 maj 2016: En heldag på Mamita.

happy hold sm cr– Längtar du efter att få vara hela dig själv? Efter att känna att du räcker till precis sådan du är?

– Skulle du vilja landa djupare i dig själv och kunna behålla den inre kontakten också i samvaro med andra?

– Låter det skönt med en dag för dig, för att andas, mjukna och hämta ny kraft?

…Show up! For you, as you. Söndagen den 1 maj (nytt datum!) kl. 10.00 – 17.30, på Mamita, Vikingagatan 29 i Stockholm. Kursavgift: 1 495 kr. (Vi erbjuder upp till 30% rabatt om du har en rabattkod!)sisterhug 2 cr

Välkommen till en heldag där vi praktiserar att möta oss själva och varandra med acceptans, respekt och kärlek. Dit vi kommer för att vila, mjukna och hämta kraft och inspiration för vårt dagliga liv och alla våra relationer.

Vi använder bland annat aktivt lyssnande, meditation, kroppen, rösten, musik och rörelse för att stärka såväl kontakten inåt som den oss emellan.

 

maria-och-candra

Kursledare: Maria Vikman och Candra Karlholm. Vi har lett grupper för kvinnor i Stockholm tillsammans under många år. Vi är utbildade och inspirerade av Awakening Women och dess grundare Chameli Ardagh, men vi har också mångårig erfarenhet från andra sammanhang där självinsikt, utveckling, kommunikation och medvetenhet är fokus.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss! Anmäl dig via formuläret nedan. Antalet platser är begränsat!

[contact-form to=’mariavikmansweden@gmail.com’ subject=’Show up for you 9 april’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Ev. rabattkod’ type=’text’/][contact-field label=’Önskar du boka plats eller vill du veta mer? Fyll i ditt meddelande:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Foton av Bibbiefriman.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.