Close

Mindfulness-retreat 6 – 10 april 2016

gunnar

Gunnar Michanek

Visste du att forskning visar att våra beslut styrs till ca 20-30% av den logiska delen av hjärnan? Det är så långt vår rationella och intellektuella träning tar oss. Övriga 70-80% som styr vårt sätt att ta beslut, leva och arbeta kommer från våra emotionella och intuitiva intelligenser. Dessa förmågor tränar vi på under retreaten.

Med mindfulness som bas närmar vi oss de övriga intelligenserna. Du kommer frigöra resurser i dig som du kanske inte är medveten om att du har. Du får även verktyg som markant ökar din närvaro, klarhet, avslappning, glädje och fokus.

Kursledare: Mikael Karlholm och Gunnar Michanek.

Mikael Karlholm

Mikael Karlholm

Mikael säger:
Mindfulness har varit en viktig del av min väg de senast 40 åren. Jag är glad att kunna erbjuda den här retreaten tillsammans med min underbare broder Gunnar. Välkommen att lära känna mer av dig och din medvetenhet i denna fantastiska miljö. Kom och slappna av in i närvaro…och upptäck gåvorna som är tillgängliga för oss här! 

Start kl 18.00 den 6 april,
slut kl. 15.00 den 10 april.
Pris 6500 kr (för företag tillkommer moms.)

Boka här.

husby

Under retreaten får du även möjlighet att uppleva en bit av landet och ”bara vara”. Delar av retreaten och pauserna är i tystnad. Ingen förkunskap krävs. Det är en spännande och härlig resa att utveckla sig själv på ett mycket tryggt och avslappnat sätt.

Husbygård är en klassisk och vacker herrgård på landet. Gården ligger mitt i Sörmland, 2 mil norr om Nyköping längs väg 53. Vi kommer under 5 dagar att disponera huvudbyggnaden –  ett hus med stor charm och ett rikt förflutet.

Här bor vi tillsammans i trevliga och individuellt inredda två- eller trebäddsrum med delad dusch och WC. Gården ligger vackert belägen på en lugn plats och är lummigt inbäddad i vacker och praktfull natur. Runt gården finns naturliga promenadstigar, märkta vandringsleder och några kilometer till olika badsjöar.

Tag med egna yogasaker, eller hyr ullmadrass, meditationskudde och filt för 200 kr/st. Det finns även möjlighet att hyra lakan och handduk för 200 kr/st.

Maten vi äter följer yogisk och ayurveidsk grundidé. Ingredienserna är närproducerade, och ekologiska i största möjliga mån. Vi hjälper till i köket en stund innan och efter måltiden. Ibland lagar vi mat tillsammans.

Det finns även annat boende 4-7 km ifrån Husby, t ex hos ParisTorps säteri och vandrarhemmet Baggetorp. Hör av dig om du önskar få nedsatt pris på retreaten pga annat boende än Husby gård.

BOKA HÄR.

2 Comments on “Mindfulness-retreat 6 – 10 april 2016

Leni Hasselkvist
mars 27, 2016 at 5:26 e m

Hej
Ja, skulle gärna vara med på en sådan retreat men är upptagen med annat denna gång. Är intresserad av liknande som sagt som inte är så långt från Norrköping.

Svara
Candra Karlholm
april 1, 2016 at 1:07 f m

Hej Leni!
Tack för din kommentar. Roligt att höra att du är intresserad av att vara med på retreat! Om du är registrerad för vårt nyhetsbrev så får du alltid info om det vi har inplanerat. Varmt välkommen då det passar!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.