Close

Meditera med oss på Atmayjoti!

flower atma

Söndagsmeditationer VT 2016: Atmajyoti yoga center på Sigtunagatan 8 i Stockholm har bjudit in oss, bland andra, att hålla meditationer på söndagar. Det ser vi fram emot!

 

 

Kärleksmeditation med Mikael:

söndagarna 28 feb, 3 april, 8 maj 2016, kl. 17.30 – 18.45. Pris: 150 kr / tillfälle.

Candra&Mikael_AR_0055– Fina vän, välkommen på ett utforskande av kärleksmeditation med dig själv. Jag, Mikael Karlholm, bjuder in dig till ett utforskande av ”Vad är kärleksmeditation?” Jag har 40 års erfarenhet av kärleksmeditationer. Jag älskar dem för att de gör mig fokuserad och stilla på det som jag upplever är i essensen av Vem jag är. Detta blir en stund i lätthet och glädje. I min värld behöver man inte ändra något för att känna kärlekens helande kraft. Tvärtom, allt vi behöver göra är att vila med oss själva precis som vi är Här och Nu. Du är så välkommen!

Läs mer och anmäl dig här.

 

Tacksamhetsmeditation med Candra:

söndagarna 21 feb, 10 och 24 april 2016, kl. 17.30 – 18.45. Pris: 150 kr / tillfälle.

Candra wh cr2

– Välkommen att utforska och praktisera tacksamhet med mig, Candra Karlholm. Att ta en stund och undersöka vad vi kan känna tacksamhet för i just denna stund är som att öppna en dörr och inleda en resa inuti. Det är en direkt väg till hjärtat och det öppnar vår blick för sådant vi har men tenderar att glömma och ta för givet. Tacksamhet är en underbar kvalitet som hjälper oss att fokusera på det positiva i våra liv och få det att växa. Varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.