Close

Konsert med Deva Premal & Miten

dmp03Lördag den 3 maj kl. 19.00 på Konserthuset, Stockholm.

Köp biljetter via Konserthusets hemsida. Pris: 295 – 495 kr.

JUST NU: Kampanj på Facebook! Gilla och dela eventet så är du med och tävlar om 2 biljetter till konserten! (Har du redan köpt biljett kan du vinna en annan fin Deva- & Miten-överraskning på konsertdagen.)

Världsberömda artistparet Miten och Deva Premal återvänder med den nepalesiske flöjtspelaren Manose till Stockholm för att ge en ny magisk mantrakonsert på Konserthuset. Välkommen att njuta av den fantastiska stämningen och den meditativa och glädjefyllda musiken! När Miten och Deva Premal ger konsert så bjuder de mycket på sig själva. Det brukar bli många goda skratt och stillheten mellan sångerna är minst lika viktig som musiken. Här får vi en stark upplevelse av mantrats kraft.

Video: Få en glimt… Den här biografin som filmats av Manose inleds med när artisterna kommer in i vårt fullsatta Konserthus i Stockholm! Känn stämningen!

Deva Premal och Miten möttes i Indien 1990. Deras resa i kreativitet och kärlek resulterade snart i en inspirerande blandning av sång, mantra och meditation – och, inte minst, i en lång rad skivor, som sålt i upplagor över miljonen. Deras musik överskrider de vanliga genreindelningarna och har toppat new age- och alternativlistorna världen över.

Bland deras fans finner vi rockikonen Cher (som sjöng en av Devas mest populära mantrasånger Gayatri mantra på sin avskedsturné), coachen Tony Robbins och bästsäljande författaren Eckhart Tolle, som säger: “As you listen to the music of Deva and Miten, the sacred space that lies beyond the mind emerges naturally and effortlessly. Pure magic.” Även hans helighet Dalai lama, som hörde Miten och Deva sjunga vid en privat audiens, utropade ”Beautiful music, beautiful!”

Provlyssna gärna på musiken och läs mer på www.devapremalmiten.com.

Se artisternas hälsning inför årets Europaturné:

2 Comments on “Konsert med Deva Premal & Miten

Agneta Claesson
februari 10, 2014 at 1:15 e m

Har personligen just upptäckt Devalvera Premal &Miten samt Manrose och är helt betagen! Underbart upplyftande och själsligt värdefull musik!
Tack!

Svara
Candra Karlholm
april 9, 2014 at 7:54 f m

Hej Agneta! Vad härligt! Tack för att du delar din entusiasm för Deva, Miten och Manose och deras musik. Det är sådana kommentarer som påminner oss om varför det är viktigt att jobba på och skapa de här tillfällena 🙂 Det är alltid trevligt att få. Och viktigt att veta att det är så, att vissa hör dem nu för första gången… Och en del av en värld öppnas. Vackert.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.