Close

Kirtan & workshop med Krishna Das 2 – 3 juni

Krisha Das i Stockholm 2023

Yogavärldens egna ”rockstjärna” kommer på sällsynt besök i Stockholm och ger en kirtan (en slags musikmeditation då man sjunger tillsammans) och en workshop på Royal Park Hotel i Solna. Sången och musiken är öppnande och medryckande och Krishna Das delar med sig av historier från sin andliga väg med mycket humor och värme.

2 juni kl. 19 – 21.30: KIRTAN med Krishna Das.  Pris: 595 kr.

3 juni kl. 15 – 18: WORKSHOP med Krishna Das. Pris: 895 kr. 

ERBJUDANDE: Köp biljett till både kirtan och workshop för rabatterat pris: 1250 kr!

(Paketerbjudandet är tillgängligt på sida två vid biljettköp.)

Varmt välkommen att uppleva glädjen, djupet och kraften i den här formen av bhakti yoga, hjärtats yoga, som alla som vill kan praktisera!

Krishna Das kirtan

Krishna Das, vanligen kallad KD, har tagit kirtan-sången från yogacenter till konserthus och blivit en internationell ikon; den största västerländska chant-artisten genom tiderna. Hans själfyllda röst slår an något i det djupaste av alla som lyssnar.

I kirtan sjunger man tillsammans

Kirtan består av ”call and respons chanting” där KD sjunger före och publiken efter. Man sjunger lovsånger till det gudomliga på det sätt som KD lärde sig under tre år med sin högt älskade guru Neem Karoli Baba, i Indien i början av 70-talet. Det tog KD 20 år att börja sjunga med människor på det sätt han gör nu. Han berättar om det och mycket annat berörande och klokt, mänskligt och humoristiskt, i sina workshops och i sin bok ”Chants of a Lifetime”.

Kom och upplev honom live på Royal Park Hotel i Solna 2 och 3 juni! Det finns plats för c:a 300 personer i lokalen. Kirtan är alltså lite som en konsert, fast med utrymme att sjunga tillsammans. Workshopen brukar vara ett intimare tillfälle att ta del av KDs sång och även hans visdom och det ”guld” han vaskat fram på sin andliga väg med Neem Karoli Baba och Ram Das. KD är en välkänd visdomslärare och man kan ta del av hans insikter och reflektioner bl.a. genom poddarna ”Pilgrim Heart” och ”Call and Response” – men det bästa är förstås att möta honom live i kirtan och workshop! Delta i båda evenemangen till rabatterat pris!

Läs mer om KD, hans musik och arbete på Krishna Das egna hemsida.

Hjälp oss gärna att sprida ordet om eventen! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.