Close

Svagito om livet, kärleken och döden!

Svagito Liebermeister podcast Spread the Word

”Den största lärdomen är att försvinna – i meditation, kärlek eller kreativ glädje!”


Svagito Liebermeister är psykoterapeut, andlig lärare och författare. Han tränar människor världen över i konsten att arbeta med människor utifrån en meditativ uppmärksamhet och närvaro. Mest känd är han för sitt arbete med systemiska konstellationer (familjekonstellationer) vilket han lärt av grundaren Bert Hellinger, som avled i dagarna före den här intervjun. 

I den här intervjun från 2019 samtalar Svagito med Candra om livet, kärleken och döden, om kreativitet och hur hans arbete och liv förändrats sedan hans älskade hustru Meera plötsligt omkom för drygt två år sedan. Lär med Svagito LIVE online!

Svagitos förmåga att guida människor mot större självinsikt, kärlek och medvetenhet är unik. Han använder sig av flera metoder i sitt arbete med grupper och klienter, bl.a. systemiska konstellationer, the zen way of counselingsomatic experiencing (trauma healing). Vi ordnar LIVE online-klasser med honom sedan 2020. Det finns tillfälle att ställa frågor både live och på förhand via mejl. Det går också att ta del av inspelningarna i efterhand.


Läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.