fbpx
Close

Meditera med oss på Atmayjoti!

flower atma

Söndagsmeditationer VT 2016: Atmajyoti yoga center på Sigtunagatan 8 i Stockholm har bjudit in oss, bland andra, att hålla meditationer på söndagar. Det ser vi fram emot!

 

 

Kärleksmeditation med Mikael:

söndagarna 28 feb, 3 april, 8 May 2016, at. 17.30 – 18.45. Price: 150 SEK / tillfälle.

moon&Mikael_AR_0055– Fina vän, välkommen på ett utforskande av kärleksmeditation med dig själv. Jag, Michael Karlholm, bjuder in dig till ett utforskande avVad är kärleksmeditation?” Jag har 40 års erfarenhet av kärleksmeditationer. Jag älskar dem för att de gör mig fokuserad och stilla på det som jag upplever är i essensen av Vem jag är. Detta blir en stund i lätthet och glädje. I min värld behöver man inte ändra något för att känna kärlekens helande kraft. Tvärtom, allt vi behöver göra är att vila med oss själva precis som vi är Här och Nu. Du är så välkommen!

Läs mer och anmäl dig här.

 

Tacksamhetsmeditation med Candra:

söndagarna 21 feb, 10 and 24 april 2016, at. 17.30 – 18.45. Price: 150 SEK / tillfälle.

Candra wh cr2

– Välkommen att utforska och praktisera tacksamhet med mig, Candra Karlholm. To take a moment and examine what we can be grateful for at this very moment is like opening a door and begin a journey inside. Det är en direkt väg till hjärtat och det öppnar vår blick för sådant vi har men tenderar att glömma och ta för givet. Gratitude is a wonderful quality that helps us focus on the positive in our lives and make it grow. Warm welcome!

Läs mer och anmäl dig här.

Spread the Word

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Get our news and a song by Deva Premal and Miten!

Get our news and a free download of a song by Deva Premal and Miten!

Join our mailing list to receive the latest news and offers from our team. (Available in both Swedish and English each time.)

Thank you! You have successfully subscribed. Thanks! Now you are on the list.