Close

2022: Ett år för medveten växt!

A Year to Grow 2022

Vill du växa i medveten närvaro, kärlek och kreativitet?

Det är lätt att tappa bort sig i vardagens alla bestyr, omgivningens krav och förväntningar och våra egna plikter, tankar och känslor! Meditation, medveten närvaro, är en superkraft som hjälper dig att hitta klarhet, lugn och inre vägledning. Ändå är det lätt att prioritera bort just det som hjälper oss, när oss och sätter oss i kontakt med våra inre resurser – särskilt när livet kör på och vi kanske som mest behöver det!

A Year to Grow är årsprogrammet som du kan följa hemifrån, eller precis från där du är, och som ger dig kontinuitet och stöd för din personliga utveckling genom ett helt år! Två tisdagskvällar i månaden loggar du in till ett gruppmöte där du får inspiration, vägledning, guidad meditation och utrymme för personlig reflektion. Du får också tillgång till inspelningarna från mötena i en privat kursplattform, du får PDF:er med förslag till fördjupningar och du får utforskande samtal med andra deltagare varje månad.

Prova på GRATIS och utan förpliktelse 11 och 25 januari!

Såhär säger några av årets deltagare:

”Det känns som att jag fått en skattkista av visdom av Candra! Så mycket klokskap som hon delat med sig av på ett väldigt konkret och jordnära sätt under detta år! Jag känner mig lugnare, mer harmonisk och mycket gladare nu än hur jag var innan. Jag kan vara med mig själv på ett helt annat sätt än tidigare utan att bli rastlös. Den stora sorg, saknad och tomhet jag kände är nästan helt borta nu. Jag känner mig tacksam till livet och kan stanna upp och ta tillvara på små vardagliga glädjeämnen på ett annat sätt än tidigare. Jag kan varmt rekommendera A year to grow!” 

SARA

”Jag kan varmt rekommendera Candras kurs om man vill upptäcka nya infallsvinklar till växt, vidga sitt hjärterum, ta steg mot efterlängtade mål i ens liv och få hjälp att möta de kanske omedvetna saker som kan stå i vägen.”

Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.