fbpx
Close

LIVE online masterclasses with Svagito!

Svagito Liebermeister offers live masterclasses online

Vi är glada att kunna erbjuda våra första onlinekurser, med ingen mindre än Svagito Liebermeister!

Svagito är en framstående och internationellt välkänd psykoterapeut och andlig lärare, författare till exempelvis The Zen Way of Counseling och The Roots of Love. Hans specialområde ligger i mötespunkten mellan andlighet och terapi och han har en unik förmåga att vägleda människor till insikt, på ett sätt som alltid är praktiskt förankrat i deras upplevelse och liv.

Tusentals människor har genom åren deltagit i hans kurser och träningar. Nu finns äntligen möjlighet att fördjupa förståelsen för inre transformation och konsten att arbeta med människor utifrån ett meditativt förhållningssätt, direkt hemifrån via datorn!

Delta i en eller alla tre klasserna, ställ dina frågor och få en direkt upplevelse av Svagitos arbete! Du är varmt välkommen att delta vare sig du är helt ny för Svagitos arbete eller du känner till det sedan tidigare. 

Se den här videon där Svagito talar om läkning av trauma på en träning i Spanien.

 

Vill du veta mer, välkommen att delta i Masterclass III den 19 mars kl. 18.00! (Inspelning tillgänglig i 30 dagar efter.)

Spread the Word

Få våra nyheter och en ny sång av Deva Premal & Miten!

 

 

 

Get our news and a free download of a new song by Deva Premal & Miten!

 

Join our mailing list to receive the latest news and offers from our team. (Available in both Swedish and English each time.)

Thank you! You have successfully subscribed. Tack! Nu är du med på listan.