Close

Möt Turiya i ny nätbaserad kurs: fyra fristående halvdagar i maj – juni!


The Art of Transformation med Turiya

Erfaren vägledning för djup och äkta transformation och växt

Vi är så glada att kunna presentera det här nya samarbetet för er! Turiya är en mycket välkänd och framstående kursledare och terapeut som arbetat med att stödja människor i utveckling i 45 år. Hon är en av grundarna av, och leder fortfarande många av kurserna i Path of Love som kallats ”the masterpiece of theraphy for human beings” av en annan terapeut och som har 98 % nöjda deltagare världen över. Hon utbildar också andra i konsten att arbeta med människor i ett certifierat ettårigt program.

Turiya uppskattas för sin värme, närvaro och sin unika förmåga att möta människor just där de är och vägleda dem genom transformerande processer. Hon leder på det trygga, respektfulla och kunniga sätt som bara den som själv gjort ett djupgående arbete kan göra. Oavsett om man är ny på sin utvecklingsväg eller har vandrat den stigen i många, många år kan man finna glädje och stöd i att lära och utforska med Turiya!

Fyra steg för att sluta cirklar och ge plats för det nya

Vi rusar ofta på genom livet och tar inte tid att stanna upp. Vi gör vad vi kan för att ta oss igenom svåra upplevelser, uppbrott och kriser så fort som möjligt – överleva, gå vidare. Men en kris, en svårighet, en utmanande situation kan vara ett tillfälle till växt och utveckling, om vi stannar upp och möter den och oss själva med medkänsla, närvaro och uppmärksamhet. Det kan vara svårt att göra det helt på egen hand. 

Här är ett tillfälle att göra ett utforskande av ditt liv tillsammans med Turiya och en grupp, en till fyra lördagar med start 30 maj. Direkt hemifrån, via nätet!


Läs mer!