Close

Yogavärldens egna ”rockstjärna” kommer på sällsynt besök i Stockholm och ger en kirtan (en slags musikmeditation då man sjunger tillsammans) och en workshop på Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna. Sången och musiken är öppnande och medryckande och Krishna Das delar med sig av historier från sin andliga väg med mycket humor och värme.

3 juli kl. 19 – 21.30: KIRTAN med Krishna Das.  Sista minuten-biljetter: nu har vi satt upp rummet och gjort plats för 25 vänner till! 595 kr.

4 juli kl. 15 – 18: WORKSHOP med Krishna Das. Pris: 895 kr. Köp biljett här! (Totalt säljs 400 biljetter.)

Varmt välkommen att uppleva glädjen, djupet och kraften i den här formen av bhakti yoga, hjärtats yoga, som alla som vill kan praktisera!

ERBJUDANDE: Förgyll din vistelse genom att boka övernattning på Radisson Blu Royal Park Hotel i samband med både konsert och workshop. Boka här!

 

Krishna Das, vanligen kallad KD, har tagit kirtan-sången från yogacenter till konserthus och blivit en internationell ikon; den största västerländska chant-artisten genom tiderna. Hans själfyllda röst slår an något i det djupaste av alla som lyssnar.

Kirtan består av ”call and respons chanting” där KD sjunger före och publiken efter. Man sjunger lovsånger till det gudomliga på det sätt som KD lärde sig under tre år med sin högt älskade guru Neem Karoli Baba, i Indien i början av 70-talet. Det tog KD 20 år att börja sjunga med människor på det sätt han gör nu. Han berättar om det och mycket annat berörande och klokt, mänskligt och humoristiskt, i sina workshops och i sin bok ”Chants of a Lifetime”.

Kom och upplev honom live på Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna 3 och 4 juli! Det finns plats för c:a 300 personer i lokalen. Kirtan är alltså lite som en konsert, fast med utrymme att sjunga tillsammans. Workshopen brukar vara ett intimare tillfälle att ta del av KDs sång och även hans visdom och det ”guld” han vaskat fram på sin andliga väg med Neem Karoli Baba och Ram Das. KD är en välkänd visdomslärare och man kan ta del av hans insikter och reflektioner bl.a. genom poddarna ”Pilgrim Heart” och ”Call and Response” – men det bästa är förstås att möta honom live i kirtan och workshop! Delta i båda evenemangen till rabatterat pris!

Läs mer om KD, hans musik och arbete på Krishna Das egna hemsida.

Hjälp oss gärna att sprida ordet om eventen! Tack!

Passa på: prova ny växtbaserad BBQ!

Den uppskattade veganska brunchen tar semester men Radisson Blu Royal Park Hotel tar ytterligare ett steg i visionen genom att sammanfoga sommarens smaker i en växtbaserad BBQ. På menyn blir det goda grillade rätter och mängder av side orders i modern tappning inramat av Hagaparkens praktfulla miljö. Passa på att avnjuta en spännande BBQ i anslutning till Krishna Das efterlängtade närvaro i sommar!      

Boka bord på tel: 08 – 624 55 60

reception.royalpark@radissonblu.com

Radisson Bu Royal Park Hotel