Close
Byron Katie founder of the work

Möt Byron Katie i Stockholm!

Vi är så glada att en av vår tids mest framstående andliga lärare kommer till Sverige och ger en kväll och en heldagsworkshop på China Teatern 6 och 7 juli.  Byron Katies The Work är en enkel men kraftfull metod för att finna frid oavsett yttre omständigheter. Missa inte att möta Katie live!

Observera datumen! 6 och 7 juli. Tyvärr blev det fel i viss marknadsföring och det ber vi om ursäkt för. 

 An Evening with Byron Katie

6 juli kl. 18.00 – 20.00 på China Teatern

 

Möt Byron Katie, inspireras av hennes historia och erfar metoden The Work: ett sätt att undersöka det som skapar lidande och stress och finna frid, vad man än går igenom. 

Katie förmedlar detta på ett oförglömligt sätt med djupaste klarhet och medkänsla – och vem som helst med papper, penna och ett öppet sinne kan lära sig att praktisera The Work!

Biljettpris: 595 kr.

Heldagsworkshop Radical Wisdom with Byron Katie 

7 juli kl. 10.00 – 17.00 på China Teatern

 

Välkommen till denna dag med Byron Katie och The Work! Denna heldagsworkshop kommer på olika sätt att ge erfarenhet The Work. En dag med Byron Katie är en dag med en av vår tids största inom personlig och andlig utveckling. Kom och ta del av hennes radikala visdom och lär dig att finna din egen! 

ITW candidates can receive 6 credits for attending this full day workshop.

Biljettpris: 1295 kr.

Möt Byron Katie, grundare av The Work!

1986, efter en tioårs spiral av depression, vrede och självhat, vaknade Byron Katie en morgon upp till ett tillstånd av konstant glädje som aldrig lämnat henne. Hon insåg att när hon trodde på sina stressfyllda tankar så led hon, men när hon ifrågasatte dem så upphörde lidandet – och att det är sant för alla människor. Hennes enkla men kraftfulla form för medvetet utforskande kallas The Work. 

 

Katie har delat med sig av The Work till miljontals människor under mer än trettio år. Hennes framträdanden, kurser, inspelade videos och podcast har hjälpt människor världen över att finna frihet och frid. Byron Katies böcker inkluderar den bästsäljande Älska livet som det är, och Tusen ord för glädje: Lev i harmoni med världen, m.fl.

 

För mer info, videoklipp och gratismaterial, besök www.thework.com.

Se Mikael och Candra demonstrera The Work i videoklippen!

Gör The Work med oss!

Spread the Words Mikael Karlholm mötte Byron Katie och The Work för mer än 25 år sedan. Det förändrade hans liv och The Work har sedan dess varit en av hans viktigaste vägar till klarhet, som han både praktiserar för egen del men också delar med tusentals andra t.ex. genom evenemangen med Katie. Mikael har varit med i assistent-teamet på många av Byron Katies träningar ”School for The Work.”

 

Spread the Words Candra Karlholm mötte Byron Katie och The Work för knappt 20 år sedan. Hon gjorde ”School for The Work” 2016 och The Work ingår sedan dess i hennes vardagliga andliga utövande.

 

Både Mikael och Candra erbjuder individuella sessioner i The Work över Skype. Ta kontakt via formuläret nedan vid intresse!

Spread the Word

Få våra nyheter och en ny sång av Deva Premal & Miten!

 

 

 

Get our news and a free download of a new song by Deva Premal & Miten!

 

Join our mailing list to receive the latest news and offers from our team. (Available in both Swedish and English each time.)

Thank you! You have successfully subscribed. Tack! Nu är du med på listan.