Close
Byron_Katie_The_work

Byron Katie kommer till Stockholm!

Vi är så glada att en av vår tids mest framstående andliga lärare kommer till Sverige och ger en kväll och en heldagsworkshop på China Teatern 6 och 7 juli! Det är sällsynta tillfällen att möta henne live.

 

Möt Byron Katie, inspireras av hennes historia och erfar metoden The Work: ett sätt att finna genuin acceptans och inre frid oavsett yttre omständigheter. Katie förmedlar detta på ett oförglömligt sätt med humor, djupaste klarhet och medkänsla, men vem som helst med papper, penna och ett öppet sinne kan lära sig att praktisera The Work. Att ställa dig fyra frågor och reflektera över svaren kan vara ett sätt att hitta ut ur smärta, uppgivenhet, ilska och frustration  –  kopplat till just de stunder och situationer där det verkligen behövs! 

 

De här eventen med Katie kommer att innehålla rikligt med exempel som vi alla kan relatera till och få ut något av att undersöka. Kom och var del av en härlig gemenskap, få verktyg som gör skillnad och insikter som kan öppna din värld!

 

Eckhart Tolle quote on Byron Katie

Observera datumen! 6 och 7 juli. Det har förekommit fel i viss marknadsföring vilket vi ber om ursäkt för. 

 An Evening with Byron Katie

6 juli kl. 18.00 – 20.00 på China Teatern

 

Möt Byron Katie, inspireras av hennes historia och erfar metoden The Work: ett sätt att undersöka det som skapar lidande och stress och finna frid, vad man än går igenom. 

Katie förmedlar detta på ett oförglömligt sätt med djupaste klarhet och medkänsla – och vem som helst med papper, penna och ett öppet sinne kan lära sig att praktisera The Work!

Biljettpris: 595 kr.

 

 

700 personer har hittills köpt biljett!

Heldagsworkshop Radical Wisdom with Byron Katie 

7 juli kl. 10.00 – 17.00 på China Teatern

 

Välkommen till denna dag med Byron Katie och The Work! Denna heldagsworkshop kommer på olika sätt att ge erfarenhet The Work. En dag med Byron Katie är en dag med en av vår tids största inom personlig och andlig utveckling. Kom och ta del av hennes radikala visdom och lär dig att finna din egen! 

ITW candidates can receive 6 credits for attending this full day workshop.

Biljettpris: 1295 kr.

 

 

700 personer har hittills köpt biljett!

Möt Byron Katie, grundare av The Work!

1986, efter en tioårs spiral av depression, vrede och självhat, vaknade Byron Katie en morgon upp till ett tillstånd av konstant glädje som aldrig lämnat henne. Hon insåg att när hon trodde på sina stressfyllda tankar så led hon, men när hon ifrågasatte dem så upphörde lidandet – och att det är sant för alla människor. Hennes enkla men kraftfulla form för medvetet utforskande kallas The Work. 

 

Katie har delat med sig av The Work till miljontals människor under mer än trettio år. Hennes framträdanden, kurser, inspelade videos och podcast har hjälpt människor världen över att finna frihet och frid. Byron Katies böcker inkluderar den bästsäljande Älska livet som det är, och Tusen ord för glädje: Lev i harmoni med världen, m.fl.

 

För mer info, videoklipp och gratismaterial, besök www.thework.com.

Se Mikael och Candra demonstrera The Work i videoklippen!

Kontakt:
info/a/spreadtheword.nu
08-664 77 60

Navid Mohiris podcastavsnitt med Byron Katie

Lyssna på podcasts: Navid Mohiri och Russel Brand intervjuade nyligen Byron Katie

Navid Mohiri samtalade med Byron Katie för sin podd "Hur kan vi" och fick tillfälle att undersöka tankar som väckts genom separationen från hans partner nyligen. Klicka på bilden så kommer du till hans podd. Även Russel Brand gjorde nyligen podd med Byron Katie och provade på metoden. Det avsnittet hittar du här: https://www.stitcher.com/podcast/under-the-skin/e/60473381

Elizabeth Gilbert on The Work of Byron Katie