fbpx
Close
Thai life hälsoresa Fan Xiulan Mikael Karlholm

Åk med till Thailand i februari!

Vi är mycket glada att kunna bjuda in till den här fina resan, som går till en plats vi själva återkommit till igen och igen de senaste tio åren. Ett riktigt smultronställe för den som vill njuta av stillhet, värme, god mat, skön massage och härlig privat strand. Nu kommer dessutom Fan Xiulan med och håller initiering och qi gongkurs, så då blir det något alldeles extra! Varmt välkommen! (Totalt max 20 pers; mer än 10 redan har bokat!)

Thail Life Home resort and SPA view

Retreat & hälsoresa: Öppna upp för din intuition – finn din sanna kraft!

* Lär dig den senaste av Biyunmetoderna, Kvanthälsa qi gongen,  där vi lär oss hämta livskraft från naturen och hur vi kan förmedla livsenergi till andra. Kurs över fyra halvdagar med grandmaster Fan Xiulan och Niko Nygren.

* Bli initierad av grand master Fan Xiulan för att öppna din intuition.

* Meditationsövningar med Mikael Karlholm och stilla qi gong / djupmeditation med Fan Xiulan.

* Bo på vackra Thai Life Homestay Resort och SPA endast 500 m från en underbar strand som vi har i princip för oss själva. Njut av läcker, hälsosam och till stor del ekologisk mat, och av härliga massager och kroppsbehandlingar. 

* Upplev fyra utflykter till tempel, vackra kraftplatser i naturen (vattenfall och djungel) och till lokala marknader och samhällen. 

* Qi gong på morgonen (dag 2 – 12). Därefter kan du ta ett morgondopp i det ljuvliga havet och njuta av en härlig frukost. Qi gong-kurs över fyra halvdagar. Fyra gästlärare. På kvällarna meditation och möjlighet till gemenskap och relax. Det serveras en god middag, det finnns tillgång till hav, massage, strandliv, behandlingar och möjlighet att göra egna utflykter. 

Priset 19 400 kr inkluderar kursen, de fyra utflykterna i programmet, logi i delat dubbelrum, frukost och middag. Det finns bara plats för totalt 20 personer!

 

Det tillkommer kostnad för din resa till Thai Life (flyg till Phuket + transfer) och dina luncher. Det går bra att uppgradera till logi i privat bungalow mot extra avgift. Du kan också välja att förlänga din vistelse efter eget behag – möjligheterna är många!

 

För frågor, kontakta Niko Nygren på Biyunakademin.   

Spread the Word

Få våra nyheter och en ny sång av Deva Premal & Miten!

 

 

 

Get our news and a free download of a new song by Deva Premal & Miten!

 

Join our mailing list to receive the latest news and offers from our team. (Available in both Swedish and English each time.)

Thank you! You have successfully subscribed. Tack! Nu är du med på listan.